IT storitve - Delion d.o.o.

storitve

Podjetje Delion po vsebini deluje na širšem področju informatike, samostojno ali v povezani obliki. Ravno zaradi naše prilagodljivosti in fleksibilnosti lahko naročnikom ponudimo širok spekter IT storitev.


Model našega delovanja, ki nam omogoča prilagodljivost, se ne zrcali samo na nivoju našega delovanja, ampak tudi v odnosu z našimi strankami. Omogoča nam izvajanje storitev po meri in potrebah posamezne stranke.


IT Izobraževanja PDF Natisni E-pošta

Delion poleg rednih izobraževanj, ki so vezana na posamezen projekt, izvaja tudi splošna in strokovna izobraževanja na področju IT-ja in licenc.

Več ...
 
IT Administracija PDF Natisni E-pošta

Področje sistemske administracije je zelo obsežno in občutljivo. Za večino podjetij je informatika ključnega pomena in uspešno poslovanje je v veliki meri odvisno prav od učinkovitega delovanja informacijske tehnologije.

Več ...
 
IT Razvoj PDF Natisni E-pošta

Izvajanje razvoja aplikacij po meri in v skladu s specifičnimi potrebami posameznega naročnika z možnostjo uporab različnih razvojnih tehnologij.

Več ...
 
IT Svetovanje PDF Natisni E-pošta

V okviru IT svetovanja se osredotočamo predvsem na optimalno izkoriščanje, načrtovanje in uporabo informacijskih tehnologij, kar pomeni lažje in hitrejše doseganje poslovnih ciljev.

Več ...
 


Kaj najbolj cenite pri ponudniku IT storitev?